Om Merck

Merck – verdens eldste produsent av legemidler og kjemiske stoffer

Merck ble grunnlagt i 1668 og er verdens eldste produsent av legemidler og kjemiske stoffer. Siden den gang har Merck vokst til å bli et globalt selskap, med 52 000 ansatte i 66 land, der det arbeides med banebrytende løsninger og teknologier.

I år (2018) fyller vi 350 år, og våre majoritetseiere er fortsatt etterkommere av Friedrich Jacob Merck, mannen som grunnla Merck i Darmstadt, Tyskland. Vi er Merck. Det er kun i USA og Canada at Biopharma (legemiddelvirksomheten i Merck) opererer som EMD Serono. EMD står for Emanuel Merck Darmstadt.

Vårt hovedkontor er i Tyskland, og i Norge har Merck 33 ansatte, hvor 24 jobber med legemidler for å utgjøre forskjellen i pasienters liv.

Som et ledende selskap innen vitenskap og teknologi har vi en felles visjon om å forbedre og styrke menneskers livskvalitet.

Vi drives av nysgjerrighet, og dette har vært vår drivkraft helt siden 1668. Det er derfor vårt jubileumsår handler om nettopp nysgjerrighet, «curiosity». Det handler om fremtiden. En verden i stadig større endring som driver oss til å utforske, skape noe nytt og samarbeide med andre aktører på leting etter morgendagens teknologier.

Merck onkologi

I 2012 levde rundt 14 millioner mennesker over hele verden med en kreftdiagnose – et tall som er forventet å øke betydelig i løpet av de neste årene på grunn av befolkningsvekst og økt forventet levealder*. 

Vår ambisjon er at forskningen kan bidra til et gjennombrudd for behandling av kreft, og vi driver omfattende forskning og utvikling innenfor dette feltet. På denne måten ønsker vi å fremme innovasjon i å bringe nye behandlinger til kreftpasienter.

Kilde: World Cancer Research Fund. Worldwide data. https://www.wcrf.org/int/cancer-facts-figures/worldwide-data (21.03.2018)

Merck

Merck Norge og våre terapiområder

For mer informasjon om Merck Norge og våre terapiområder, besøk vårt nettsted www.merck.no

Aktuelle eksterne linker:

norilco.no

munnoghalskreft.no

kreftlex.no